“FindersKeepers” for designentusiaster

FindersKeepers
Cool taske til cyklen set hos Oaks & Phoenix, FindersKeepers i Øksnehallen

Hvis du befinder dig i København i morgen, søndag, så vil jeg opfordre dig til at smutte forbi Øksnehallen, der i disse dage rummer designeventen FindersKeepers. Når du ikke forbi i morgen kan du enten søge mod Godsbanen i Aahus i september – eller vente til november, hvor FindersKeepers igen kan opleves i København. En unik platform for upcoming designere og designtalenter.

FindersKeepers
Der er rigtig mange fine stande i Øksnehallen, hvilket gør det til en fornøjelse at gå rundt.

Ideen med FindersKeepers er at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere og kunstnere sammen med design- og kunstelskere. Kvinden bag det tiltalende koncept er Herle Jarlgaard Hansen. Konceptet er enkelt: FindersKeepers udvælger de bedste designere og kunstnere indenfor møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik og derefter sørger de ligeledes for eventen finder sted i smukke omgivelser. På den måde har de skabt unikke og inspirerende designevents for både designere, professionelle og forbrugere.

FindersKeepers
Danske Bowbow: håndsyet butterfly eller lommeklud. Stort udvalg i forskellige stoffer og designs.

Hos FindersKeepers er det nemt at finde gode gaveideer til alle køn og aldre.

FindersKeepers
Virkelig lækre og smagfulde lakridser helt uden kunstige e-numre – 100% veganske.

Udover de lækre veganske lakridser fik jeg også købt 100% naturligt tyggegummi fra True gum. True Gum er bionedbrydeligt og uden plastik, aspartam eller anden uønsket kemi. Lidt hårdt at tygge i til at begynde med, så jeg gik videre – MEN hurtigt blev det blødt og dejligt at tygge på, så vi vendte om og gik tilbage for at købe de tre smagsvarianter de på nuværende tidspunkt har: Ginger/Chilli, Lakrids/Eucalyptus og Mint/Matcha. Tjek dem ud.

FindersKeepers
Kaja Skytte´s stand med bl.a. planteplanter og smukke mobiler. Hun har bl.a. nomineret til DesignAwards 2018.

Overalt blev vi mødt af søde mennesker, som hjertens gerne ville fortælle om deres fine ting. Helt igennem en positiv oplevelse.

FindersKeepers
Hånddrejede unika-krukker fra fra Kodanska. Låget er lavet med en åbning til en ske og en læderhank, som giver et flot finish til den rustikke krukke. Til hver krukke medfølger en håndskåret træske, som passer til den enkelte krukkes størrelse. Perfekt til f.eks. salt, sukker, marmelade, sennep mm. Set hos FindersKeepers, Øksnehallen.

Hvis du når at komme forbi i morgen, søndag, kan du stille sulten udenfor ved langbordene. Her er Street Food-marked med forskellige boder på pladsen foran Øksnehallen.

Blot en idé til en god søndags-oplevelse i København.

Indgangen til FindersKeepers koster 40,-

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.