About


Velkommen til GIVING. Jeg hedder Lone og GIVING er min blog, hvor jeg deler forskellige ting, som inspirerer og glæder mig f.eks. design, rejser, bøger og udstillinger.

Jeg er vokset op med en far, der var designer, så design og glæden ved smukke ting har været en livslang fornøjelse og kimen til min æstetiske sans og interesse. Bag mig har jeg en kommunikations-uddannelse, som har givet mig mulighed for at arbejde med bl.a. magasiner og bøger. Jeg var en del år marketingchef for en stor boghandlerkæde, så her på bloggen er der, naturligvis, også en vis fokus på bøger og glæden ved at læse.

GIVING så første gang sit lys i 2005, hvor jeg gik i luften med en webshop med gaveartikler. Den blev lynhurtig en lille succes og blot et halvt år efter åbnede jeg også en butik, som en fysisk udgave af GIVING-universet. Et virkelig skønt og livligt univers fyldt med kvinder, design, mode, snak og glæde. Idag er GIVING er virtuelt univers, hvor du kan læse om de ting, som jeg personligt sætter pris på og derfor meget gerne deler med andre.

Jeg håber du vil læse med og forhåbentlig lade dig inspirere.

Mange hilsner
Lone

Du er altid velkommen til at kontakte mig på: Lone@giving.dk