Velkommen til GIVING

GIVING så sit lys i 2005 som en web-shop og senere også som en fysisk butik med et nøje udvalg af design og gaveidéer. Idag er GIVING et virtuelt univers, hvor jeg blogger om de ting, som jeg værdsætter og gerne vil dele min glæde ved: bøger, kunstudstillinger, design, kvindeliv og rejsetips – særlig til Paris. Jeg erkender at have en frankofil side, som giver mig stor livskvalitet – men rent designmæssigt sværger jeg til den scandinaviske stil. 

Min far var designer, så glæden ved godt design har været en livslang fornøjelse og interesse, hvilket man godt kan fornemme her på bloggen.

Bag mig har jeg en kommunikations-uddannelse, som har givet mig mulighed for at arbejde med bl.a. magasiner og bøger. Jeg var en del år marketingchef for en stor boghandlerkæde, så her er også en vis fokus på bøger og berigelsen ved at læse. Jeg anbefaler bøger, som jeg selv har sat pris på at læse – eller som har skubbet til mig. Ikke en klassisk boganmeldelse, men min oplevelse og reflektioner over bøgerne.  

Det samme gælder kunstudstillingerne. Jeg er forbruger af kunsten og synes den er næsten lige så vigtig som de mest basale ting i livet, men jeg har ikke nogen professionel tilgang til kunst. Når du læser med her hos mig, så får du min personlige oplevelse af udstillingerne og de indtryk en udstilling efterlader hos mig. 

Jeg håber du vil læse med og forhåbentlig lade dig inspirere.

Mange hilsner
Lone

Du er altid velkommen til at kontakte mig på: Lone@giving.dk

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.