Velkommen til GIVING

Velkommen til GIVING. Her skriver jeg om de ting, som jeg værdsætter og gerne vil dele min glæde ved: bøger, kunstudstillinger, design og rejseguides – særlig til Paris. Jeg har en udpræget frankofil side, som giver mig stor livskvalitet – men rent designmæssigt sværger jeg til den scandinaviske stil. 

Bag mig har jeg en kommunikations-uddannelse, som bl.a. har givet mig mulighed for at arbejde med magasiner og bøger. Jeg anbefaler bøger, som jeg selv har sat pris på at læse – eller som har skubbet til mig. Ikke en klassisk boganmeldelse, men min oplevelse og reflektioner over bøgerne.  

Det samme gælder kunstudstillingerne. Jeg er forbruger af kunsten og synes den er næsten lige så vigtig som de mest basale ting i livet, men jeg har ikke nogen professionel tilgang til kunst. Når du læser med her hos mig, så får du min personlige oplevelse af udstillingerne og de indtryk en udstilling efterlader hos mig. 

Jeg håber du vil læse med og forhåbentlig lade dig inspirere. Opdateringerne kommer lidt sporadisk, så hvis du gerne vil følge lidt mere med i mit univers, så følg mig meget gerne på min instagramprofil @lonelauehaaning, hvor jeg er mere aktiv.

Mange hilsner
Lone

Du er altid velkommen til at kontakte mig på: Lone@giving.dk

Du kan også følge med i mit virke som fotograf på: @lonelaue

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.